Primăria Orașului Panciu oferă un nou început pentru 14 familii înainte de Anul Nou

Primăria Orașului Panciu a anunțat astăzi, 28 decembrie, că aceste familii vor primi apartamente în care se vor putea muta imediat după sărbători.

În luna decembrie, administrația locală a reușit să repartizeze 80 de unități locative, atât sociale cât și ANL, pentru păncenii care îndeplineau condițiile legale. Aceasta reprezintă un pas important în rezolvarea cererilor pentru locuințe, o problemă cu care se confruntă orașul Panciu de mult timp.

Pe durata anului 2023, primăria a reușit să rezolve o mare parte dintre cererile pentru locuințe, dovadă fiind cele peste 120 de apartamente repartizate persoanelor de pe lista de priorități aprobată de Consiliul Local.

„Este o realizare deosebit de importantă pentru administrația noastră, având în vedere că cererea de locuințe este încă foarte mare”, a declarat Nicolai Mărăscu, primarul orașului Panciu.

Primarul a ținut să le ureze celor care s-au mutat într-o locuință nouă, dar și celor care urmează să facă acest pas, să se bucure de tot confortul oferit de locuințele tocmai primite. De asemenea, le-a transmis urări de sănătate și realizări pe toate planurile în Anul Nou.

În ciuda provocărilor, Primăria Orașului Panciu continuă să lucreze pentru a asigura condiții de trai mai bune pentru locuitorii săi și promite că și în 2024 va continua să se dedice rezolvării problemelor legate de locuințe