Cadouri pentru micuții din mai multe unități de învățământ din Panciu, oferite cu ocazia zilei de 1 Iunie, de primarul Iulian Nica

Zi plină de bucurii pentru micuții mai multor unități de învățământ, din orașul Panciu. Primarul Iulian Nica a oferit cadouri joi, 30 mai, tuturor copiilor din instituțiile de învățământ păncene, cu ocazia zilei de 1 Iunie. Au primit pachete cu dulciuri preșcolarii de la Grădinița nr. 1 și de la grădinițele din cartierele Crucea de Sus, Neicu, Dumbrava și Satu Nou, elevii din clasele pregătitoare, cei din clasele I-VIII, de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza precum și elevii de gimnaziu, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici. „Primăria Orașului Panciu păstrează și anul acesta tradiția de a le oferi cadouri tuturor copiilor din școli și grădinițe. Le urez o viață frumoasă, multă sănătate, rezultate bune la învățătură, să ne bucure cu zâmbetul, inocența și cu sufletul lor minunat!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Șeful administrației locale a reamintit faptul că astăzi, la ora 10.00, cei mici, dar și cei mari, sunt așteptați la Parada copiilor și a personajelor din desene animate, care va porni din Parcul Central și va străbate traseul: strada Nicolae Titulescu – Bulevardul Independenței – Casa de Cultură Mihai Eminescu. Parada va fi urmată de un spectacol de muzică, animație și magie susținut de actorii de la Teatro BLU din Iași pe scena în aer liber din Parcul Casei de Cultură Mihai Eminescu. Pe aceeași scenă vor mai evolua tinere talente de la instituțiile de învățământ locale, precum și copiii de la Modulele Familiale din cadrul DGASPC. De asemenea, reprezentanții Asociației Lumea lui Pinocchio Panciu vor pregăti pentru sărbătoriții zilei și o sesiune de face painting. Toate aceste manifestări sunt organizate de Primăria Orașului Panciu.

Știri despre: , , ,