Cristi Valentin Misăilă: Se circulă în condiții de iarnă în Focșani!

Utilajele de deszăpezire și muncitorii Societății de Salubrizare și Servicii Publice au intervenit de la ora 5 dimineața pentru a curăța zăpada și a asigura o bună circulație pe străzile din Municipiul Focșani.
✅Societatea de Salubrizare și Servicii Publice Focșani intervine la acest moment cu 10 utilaje de deszăpezire, 3 camionete și 2 buldoexcavatoare pentru a curăța zăpada depusă pe arterele de circulație din municipiu.
✅În permanență este împrăștiat material antiderapant și sare pe străzi pentru a preveni formarea gheții. Încă 45 de muncitori ai societății intervin pentru a curăța trotuarele și aleile unde nu se poate interveni cu utilaje.
✅Din păcate, intervenția utilajelor de deszăpezire este îngreunată de traficul aglomerat din muncipiu. Sunt zone în municipiu unde utilajele nu pot asigura curățarea zăpezii din cauza numărului mare de autovehicule.
✅Fac un apel către locuitorii Municipiului Focșani să evite folosirea autovehiculului personal în această perioadă pentru a permite intervenția eficientă și rapidă a utilajelor de deszăpezire.
✅Mai ales că prognoza meteo arată că va ninge abundent până duminică dimineață. Vrancea este în acest moment sub avertizarea de cod portocaliu cu ninsoare abundentă (35…50 l/mp) și intensificări ale vântului care va avea viteze în general de 55…65 km/h, ceea ce înseamnă viscol și vizibilitate scăzută pentru șoferi.