Firmele de construcții invitate de Primăria Focșani să se înscrie la licitațiile de lucrări

Municipalitatea a finalizat documentația și are finanțare din fonduri europene sau din bugetul local și de stat pentru zeci de proiecte pe infrastructură, cladiri publice, unități scolare și blocuri de locuințe.  Pentru toate acestea urmează faza de licitație a lucrărilor, unele dintre proiecte fiind deja în procedura mai sus amintită sau chiar în etapa de execuție propriu-zisă.

,,Așa cum am precizat de fiecare dată, procedurile sunt cât se poate de transparente și absolut legale, invitația fiind adresată tuturor constructorilor care doresc să participe la aceste licitații. Avem proiectele, avem sursele de finanțare, astfel că ne dorim să finalizăm și lucrările ca să putem reda circuitului public toate aceste obiective reabilitate și modernizate”, a menționat primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă.

Un asemenea obiectiv este Dispensarului Medical amplasat pe strada Revoluției din cartierul Sud. La acest moment, administrația locală este în etapa în care a scos la licitație lucrările pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Dispensarului. Valoarea lucrărilor se ridică la suma de 620.826,84 de lei fără TVA. Durata de execuție a investiției este de opt luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Toate firmele interesate de această lucrare pot depune ofertele până cel târziu în data de 18 aprilie 2019. ,,De altfel, invitația de înscriere la licitații este valabilă pentru TOATE PROIECTELE pe care municipalitatea le-a publicat deja sau le va afișa în perioada imediat următoare în sistemul electronic al achizițiilor publice. Tot ceea ce ne dorim este să putem colabora cu constructori seriosi și capabili să ducă la bun sfârșit toate aceste proiecte atât de necesare întregii comunități a Municipiului Focșani”, a mai adăugat Cristi Misăilă.

Știri despre: ,