GALERIE FOTO: Elevii și profesorii Liceului Teoretic „Ioan Slavici“ Panciu au fost premiați în cadrul „Galei Olimpicilor“ – ediția a XII-a

Elevii care s-au evidențiat prin rezultate deosebite la olimpiadele județene și naționale, la concursurile județene, interjudețene și naționale, incluse în Calendarul activităților educative aprobat de Ministerul Educației Naționale pentru anul școlar 2018-2019, precum și la concursurile internaționale, au fost premiați de primarul Iulian Nica în cadrul Galei Olimpicilor Liceului Teoretic Ioan Slavici Panciu – Ediția a XII-a. Șeful administrației locale a acordat atât premii individuale – constând în diplome de onoare și bani, precum și premii de grup, pentru: Corul de Cameră Cantabile, Trupa de Teatru Protha, Trupa de Majorete Eagles, colectivul redacțional al revistei ActuaLIS, Clubul IMPACT Perfect LIS, echipajele de la Concursul școlar de Book Trailere Boovie Festival, echipajele Sanitarii Pricepuți (gimnaziu și liceu) și echipele de handbal fete și băieți.

La final de an școlar, iată că a venit și momentul mult așteptat – ziua în care premiem performanța și pe cei care au obținut rezultate la olimpiade și concursuri județene, interjudețene, naționale și chiar internaționale! Aceste rezultate reconfirmă valoarea învățământului păncean și, în același timp, standardul ridicat al Liceului Teoretic «Ioan Slavici»! Așa cum v-am obișnuit în fiecare an, la Gala Olimpicilor, Primăria Orașului Panciu vă răsplătește! Vreau să vă felicit pentru toate premiile, vă mulțumesc încă o dată pentru faptul că ați fost, din nou, la înălțime, că ați reprezentat cu succes liceul și orașul! Aceleași mulțumiri și felicitări le adresez doamnelor și domnilor profesori, care v-au pregătit și îndrumat!“, a declarat primarul Iulian Nica. În cadrul festivității, edilul-șef a premiat și profesorii, oferindu-le diplome de onoare și cadouri. Directorul Andrei Igor Manovici a primit o diplomă de excelență pentru menţinerea standardului de excelenţă al învățământului păncean și creșterea prestigiului acestuia pe plan național și european, prin proiectele și programele educative implementate și pentru performanțele de excepție, obținute alături de elevi și profesori, în anul școlar 2018-2019.

Directorul Andrei Igor Manovici i-a mulțumit primarului Iulian Nica pentru aprecierea, promovarea și susținerea constantă a performanțelor elevilor și cadrelor didactice ale Liceului Teoretic Ioan Slavici Panciu, oferindu-i o diplomă de excelență. Tot în cadrul Galei Olimpicilor, a fost lansat și numărul 16 din 2019, în format tipărit, al revistei ActuaLIS, care a văzut lumina tiparului cu sprijinul primarului Iulian Nica. Programul festivității dedicate olimpicilor de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu a mai inclus și momente artistice susținute de eleva Anastasia Țopa, Corul de Cameră Cantabile, precum și o demonstrație de cheerleading a Trupei de Majorete Eagles.

Știri despre: , , ,