Iluminatul festiv din Focșani se va aprinde de Sfântul Nicolae

În aceeaşi zi, de Sfântul Nicolae, se vor aprinde luminile de Sărbători care vor da startul petrecerilor din Luna Cadourilor. Inițial municipalitatea a dorit ca iluminatul festiv să fie aprins pe 1 decembrie, infrastructura fiind deja pregătită pentru așa ceva, însă programul dedicat aniversării Centenarului Marii Uniri, care a avut prevăzută și o spectaculoasă proiecție 3D pe palatul administrativ, nu a mai putut include și acest moment.

Prin urmare, în ziua în care îl sărbătorim pe Moș Nicolae, focșănenii sunt invitați cu mic, cu mare să vină în Piața Unirii din centrul orașului, pentru a asista, începând cu ora 18.00, la aprinderea luminilor care vor împodobi Focșaniul în aceste Sărbători de Iarnă.

,,Surprizele însă nu se opresc aici, mii de pachete cu dulciuri fiind pregătite pentru cei mici, pe care îi aștept să vină într-un număr cât mai mare.  Dragii mei focșăneni, ne vedem joi seară, în Piața Unirii, ca împreună să aducem în orașul nostru lumina și magia Sărbătorilor de Crăciun!”, a declarat primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă.

Știri despre: ,