Orașul Panciu este pregătit pentru Sărbătorile de Iarnă

 Orașul Panciu este pregătit să întâmpine Crăciunul şi Anul Nou. Tradiționalul brad de Crăciun a fost amplasat în Centrul Civic, acolo unde au fost montate și instalațiile multicolore led sferă. Copiii, și nu numai ei, se bucură din nou de prezența figurinelor luminoase – Moș Crăciun, săniuța trasă de reni, omul de zăpadă, ursul polar – ce înfrumusețează esplanada Parcului Central și Parcul Palatului Administrativ. Totodată, au fost aprinse și instalațiile multicolore de pe principalele artere de circulație: Bd. Independenței, străzile Nicolae Titulescu, Titu Maiorescu, Ghiocei, Cuza Vodă și Ciprian Porumbescu. Și Palatul Administrativ este pregătit de sărbători. Bradul de Crăciun a fost împodobit în holul principal de la parter.

Și anul acesta, am continuat tradiția de a întâmpina așa cum se cuvine Crăciunul și Anul Nou. Am împodobit bradul din centrul orașului. Pe această cale, țin să mulțumesc Obștei Tulnici care, la fel ca și anul trecut, ne-a pus la dispoziție acest brad. De asemenea,  am aprins iluminatul festiv de sărbători pe principalele artere și am readus minunatele figurine luminoase în Parcul Palatului Administrativ, în curtea interioară a instituției, precum și în Parcul Central. Am împodobit bradul și la Primărie. Ca în fiecare an, aici ne-am primit şi colindătorii, pe care i-am așteptat cu surprize și cadouri“, a declarat primarul Iulian Nica.

Nu doar colindătorii care au trecut pragul Palatului Administrativ s-au bucurat de surprize. Administrația locală a oferit cadouri de Crăciun și copiilor din instituțiile de învățământ, celor din modulele familiale Fortuna și Speranța, precum și copiilor care frecventează Centrul Educațional de Zi Lumea lui Pinocchio. „Ca în fiecare an, am oferit pachete cu dulciuri și fructe, pentru toți copiii din școli, grădinițe și din instituțiile de ocrotire socială. Nu am uitat nici de persoanele defavorizate, pentru care am pregătit pachete sociale, cu alimente de bază, care le vor asigura masa de Crăciun“, precizează primarul Iulian Nica.

La cumpăna dintre ani, păncenii se vor bucura și de tradiționalul foc de artificii. Luni, 31 decembrie 2018, începând cu ora 23.55, Primăria Orașului Panciu va marca trecerea în noul an, 2019, cu artificiile care vor fi admirate din parcul din strada Mihai Viteazu nr. 2, acolo unde primarul Iulian Nica va ciocni cu toți cei prezenți un pahar de șampanie.