Premii pentru olimpicii și profesorii Liceului Tehnologic „AL. I. Cuza“ din Panciu

Olimpicii și profesorii Liceului Tehnologic Al. I. Cuza din Panciu au fost premiați miercuri, 12 iunie 2019, la cea de-a XII-a ediție a Galei Olimpicilor, eveniment organizat de Primăria Orașului Panciu. Primarul Iulian Nica a recompensat cu diplome de onoare și bani pe elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile pe discipline de învățământ, desfășurate în anul școlar 2018-2019. „Vă felicit din inimă pentru aceste rezultate! Împreună cu profesorii voștri, care v-au îndrumat, sunteți adevărata carte de vizită a Liceului Tehnologic «Al. I. Cuza»! A fost un an școlar excepțional și îmi exprim convingerea că, de la toamnă, veți găsi energia necesară și, mai ales, dorința, de a obține rezultate și mai bune ! Bineînțeles, noi, părinții, autoritățile locale, vom rămâne alături de voi, vă vom spijini și vă vom susține!“, a spus primarul Iulian Nica.

În cadrul galei, au fost acordate atât premii individuale, pentru olimpicii de la ciclul primar, gimnazial și liceal, precum și premii speciale. Aceste premii speciale au fost oferite elevelor Miruna – Teodora Anicăi Ifrim, Maria Elena Bucur, Bogdan Gabriel Oprea, Andra Mușat, Andreea Beatrice Moraru și Ana Maria Gonciar, precum și Grupului Folcloric Româncuțele, care s-au remarcat prin activitatea artistică. De asemenea, un premiu special a fost acordat și echipei de fotbal de la ciclul primar.

Primarul Iulian Nica a oferit diplome de excelență și cadouri și profesorilor. Directorul Valeriu Jalbă Bandrabur a primit o diplomă de excelență pentru implicarea în actul educațional și participarea la realizarea proiectelor educative,pentru contribuția la promovarea și creşterea prestigiului învățământului păncean, precum și pentru rezultatele deosebite, obținute de elevi și profesori în anul școlar 2018-2019. La rândul său, șeful administrației locale a primit, din partea directorului Valeriu Jalbă Bandrabur, o diplomă de excelență pentru constanta susținere a performanței elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza Panciu, în anul școlar 2018-2019.