Primăria Focșani anunță organizarea unei licitaţii publice, spre finele acestei luni

Primăria Focșani organizează, la sediul instituției, miercuri, 26 iunie, la orele 10,00, licitaţie publică pentru închirierea spaţiilor situate în ,,Perimetrul Istoric Piaţa Unirii si Grădina Publică” din municipiu. Spaţiile, suprafaţa utilă, destinaţia, preţul de pornire la licitaţie sunt următoarele:

I. spaţiile ce alcătuiesc Centru de Meşteşuguri situat în „Perimetrul istoric Piaţa Unirii şi Grădina Publică” din Municipiul Focşani:

 

II. spaţiile comerciale situate în „Perimetrul istoric Piaţa Unirii şi Grădina Publică” din Municipiul Focşani:

 

Cererea pentru înscriere la licitaţie, oferta şi celelalte documente solicitate în caietul de sarcini împreună cu taxele (taxa de participare la licitaţie, taxa caiet sarcini şi taxa de garanţie reprezentând valoarea chiriei minime rezultată din preţul de pornire la licitaţie pentru o perioadă de o lună) vor fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Focşani, până luni, 24 iunie, ora 16,30. Documentele pentru licitaţie (caietul de sarcini), se pot procura de la Centru de Comunicare, între orele 09,00 – 16,30 contra sumei de 50,00 lei începând cu data de 05 iunie. De asemenea, la Centrul de Comunicare, se va putea consulta planul de amplasament aşa cum a fost aprobat prin hotărârea consiliului local.

Știri despre: , ,