Stația pentru închirierea bicicletelor VeloPark se redeschide începând de săptămâna viitoare

 Primăria Focșani redeschide miercuri, 20 martie 2019, stația pentru închirierea bicicletelor. Cele 5 biciclete disponibile pot fi închiriate din incinta VeloPark situat în Bulevardul București – Aleea Stadionului din Focșani, Cartier Sud. Programul de funcționare a centrului de închiriere este zilnic între 08.00-21.00. Regulamentul de utilizarea a bicicletelor și formularul pentru solicitarea cardului de acces gratuit se găsesc publicate pe pagina web a Primăriei Municipiului Focșani (www.focsani.info) la rubrica Bike-Sharing. Bicicletele vor putea fi închiriate fie utilizând aplicația NextBike disponibilă pe telefoane mobile (aplicația se descarcă de pe GOOGLE PLAY sau APP STORE, urmăndu-se instrucțiunile din aplicație), fie utilizând un card de acces gratuit, pus la dispoziție de către Primăria Focșani. Cererile pentru obținerea cardului pot fi depuse de joi, 14 martie 2019. Sunt disponibile 1000 de carduri ce vor fi distribuite doritorilor în ordinea solicitărilor după următoarea procedură:

  1. Cererea descărcata de pe pagina de internet a primăriei poate fi trimisă completată prin email, însoțită de o copie a cărții de identitate la adresa de email: velopark@focsani.info.
  2. Cererile în format hartie se pot obține și de la Registratura Primăriei Municipiului Focșani și de la sediul Velopark (Bulevardul București – Aleea Stadionului Focșani). După completare, acestea vor fi depuse împreună cu o copie a cărții de identitate la una dintre locațiile menționate mai sus.
  3. În termen de maxim 10 zile de la depunerea documentelor, solicitanții vor fi înștiințați să ridice cardurile de acces.
Știri despre: ,