Cristi Misăilă: Am lansat, în această seară, proiectul ”Film de Cinematecă” pe care vrem să îl realizăm în fiecare zi de joi la Ateneul Popular ”Maior Gh. Pastia”

Am lansat, în această seară, proiectul ”Film de Cinematecă” pe care vrem să îl realizăm în fiecare zi de joi la Ateneul Popular ”Maior Gh. Pastia”
Un proiect cultural prin care vrem să prezentăm focșănenilor filme de artă, din cinematografia românească și internațională.
Am început acest proiect la Ateneul Popular dar vrem să îl continuăm la Cinematograful Unirea pe care am început să îl reabilităm și să îl modernizăm cu ajutorul fondurilor europene
Alegerea filmului ”Ciprian Porumbescu” nu a fost întâmplătoare deoarece astăzi se împlinesc 92 ani de la nașterea actorului Emanoil Petruț (1932-1983), cel care și-a început cariera pe scena Teatrului ”Maior Gh. Pastia” în perioada studiilor liceale
Ne-am întâlnit în această seară cu prietenii noștri, artiștii Diana Jipa (vioară) și Ștefan Doniga (pian) care ne-au încântat cu un recital din opera compozitorului Ciprian Porumbescu!

Cristi Misăilă


Cristi Misăilă, primarul municipiului Focșani