Cristi Misăilă: Sediul reabilitat al Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” a fost inaugurat

Elevii Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” au revenit la cursuri în școala reabilitată și modernizată.
Clădirea Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” dar și sala de sport au fost reabilitate și modernizate printr-un proiect european de peste două milioane de euro.
Au fost realizate lucrări atât la exteriorul clădirii Colegiului dar și la interior unde au fost refăcute ușile, ferestrele, instalațiile sanitare, instalațiile de încălzire, obiectele sanitare, parchetul și gresia.
Au fost montate panouri fotovoltaice și pompe de căldură pentru creșterea eficienței energetice. La sala de sport a fost instalat un sistem de ventilare mecanică și recuperator de căldură, a fost montată o pardoseală nouă.
Este un proiect finalizat în mai puțin de un an de zile de la demararea lucrărilor, mai devreme decât termenul estimat inițial.
În aproximativ o lună de zile va fi adus și mobilierul școlar nou, achiziționat prin PNRR. A fost semnat contractul cu fabrica de mobilă care a început deja să lucreze la mobilierul pentru școlile din Municipiul Focșani.
Veștile bune continuă pentru Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Focșani care avea avea, din următorul an școlar, o grădiniță arondată, respectiv Grădinița cu Program Prelungit nr 16, care va fi inaugurată zilele următoare. Mai trebuie primit doar acordul Ministerului Educației pentru ca această măsură să devină realitate.
Prin investițiile realizate în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ vrem să asigurăm cele mai bune condiții pentru elevii din Municipiul Focșani.
Investim în educație, investim în viitorul copiilor noștri!


Cristi Misăilă