Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea: Continuăm dezvoltarea comunităților din Vrancea! Astăzi comuna Cotești!

La final de noiembrie, profităm de fiecare zi cu soare și cu temperaturi pozitive pentru a mai pune o „cărămidă” la proiectul nostru îndrăzneț de modernizare și dezvoltare a tuturor comunităților din județul Vrancea.

Azi este rândul comunei Cotești, acolo unde se asfaltează Drumul Matului și strada Magnoliei. Lucrările au început de la primele ore ale dimineții și vor continua și zilele următoare, în măsura în care condițiile atmosferice vor permite. Este o nouă investiție în valoare totală de 24,55 milioane de lei, un obiectiv de investiții privind modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Cotești, cu o finanțare de 15.4 milioane de lei, din partea Guvernului României prin programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

În cadrul proiectului vor fi modernizate 18 străzi: Aurora, Cenușari, Drumul Matului, Fântânilor, Hurhuia, Izvor, Lalelelor, Liniștei, Magnoliei, Matului, Măceșului, Morii, Prunului, Socului, Speranței, Vadului tr.1, Vadului tr.2 și Zefirului, iar beneficiarii direcți sunt cei peste 4770 de locuitori ai comunei Cotești.

”Îl felicit pe edilul Ion Dorel Bolovan, care a reușit în mandatele sale de primar, în afara altor investiții majore finalizate în comuna Cotești, să asfalteze peste 75% din rețeaua de drumuri de interes local din comună cu lungime totală de 68 de kilometri. Au fost asfaltați până acum 52 de kilometri de drumuri locale și îl asigur că va beneficia ca și până acum, de toată susținerea mea în toate proiectele ce privesc dezvoltarea și modernizarea comunei Cotești”, spune Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea.

„Am promis că întreaga noastră comunitate va beneficia de proiecte care să o dezvolte și acum avem și rezultate, datorită implicării domnului Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea. Cu sprijinul dumnealui, am obținut finanțarea acestor lucrări de asfaltare și am convingerea că, în scurt timp, profitând de același sprijin și de suportul Guvernului României, vom putea accesa și alte proiecte similare pentru dezvoltarea comunei Cotești”, a spus Ion Dorel Bolovan primarul comunei Cotești.