Apă pentru Tătăranu! Din nou la Tătăranu cu noi investiții!

Alături de primarul Bănel Bărbieru, am marcat începerea lucrărilor pentru proiectul de alimentare cu apă din satul Bordeasca Nouă, Comuna Tătăranu.

Acest proiect de maximă importanță, cu o valoare totală de 12 milioane de lei și o lungime de 15 kilometri, este finanțat prin Programul Național de Investiții (PNI) Anghel Saligny și reprezintă o etapă semnificativă în dezvoltarea comunității locale, asigurându-se accesul la apă potabilă de calitate și creând premisele unei vieți mai sănătoase și mai prospere.

Acest moment ilustrează nu doar importanța proiectului în sine, ci și angajamentul nostru ferm față de binele comunității și dorinței noastre, ca împreună, să creăm un viitor mai bun pentru toți vrâncenii.

“La Tătăranu, după finalizarea aceste investiții, vom continua cu asfaltarea mai multor străzi din comună și, bineînțeles, sper ca într-un timp cât mai scurt, să înceapă efectiv și lucrările pentru înființarea sistemului de alimentare și distribuție cu gaze naturale în comună. Muncim mult și vom face  tot ceea ce ține de noi ca Tătăranu să ajungă cat mai repede o emblemă a județului  Vrancea. ”, a declarat președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici.