GALERIE FOTO: Predare de ștafetă la Trupa de Teatru Protha

Georgiana Cociorbă, Raluca Isac, Diana Dragnea, Marta Găuroiu, Eduard Crucianu, Robert Grigoraș, Mugurel Udriș, Andrei Coroiu, Ionuț Popa și Bogdan Alban au predat ștafeta mai tinerilor colegi din Trupa de Teatru Protha, din Panciu, după spectacolul Ești un animal, Wiskovitz, de Alessandro Boffa, în regia lui Cătălin Sfîrloagă. Evenimentul a fost găzduit luni, 15 aprilie 2019, de Casa de Cultură Mihai Eminescu. Alături de cei care și-au luat rămas bun de la Protha au fost prietenii și familiile, care le-au împărtașit emoțiile și i-au aplaudat pentru utlima reprezentație susținută în fața publicului de acasă.

Din păcate, întotdeauna vine și momentul când unii trebuie să se retragă. Este un moment greu pentru toată lumea, inclusiv pentru mine. Astăzi, se retrag 10 dintre actori. Fiecare dintre ei lasă un gol, indiferent cât timp au fost alături de trupă, patru ani sau un an. Fiecare dintre ei a însemnat ceva în viața mea! Le mulțumesc pentru tot!“, a declarat coordonatorul Trupei Protha, regizorul Cătălin Sfîrloagă. El le-a oferit câte o diplomă de excelență pentru întreaga activitate, iar cei care au rămas în trupa de teatru le-au pregătit un colaj cu instantanee suprinse în deplasările prilejuite de concursuri, festivaluri și repetiții.

Poate așa a fost destinul, poate așa a fost să fie! Protha mi-a schimbat viața. M-a ajutat ca om, m-a ajutat să relaționez, să vorbesc în fața unui public! Protha te ajută în orice vrei să faci, te ajută să te descoperi! Iar după anii petrecuți aici, o să dau la Teatru!“, a spus Eduard Crucianu.O surpriză frumoasă a venit și din partea primarului Iulian Nica. Șeful administrației locale a oferit un tort celor zece veterani ai trupei. Cu același prilej, cei prezenți i-au sărbătorit pe regizorul Cătălin Sfîrloagă și pe Ionuț Popa, care și-au aniversat zilele de naștere pe 13 și 14 aprilie.

Mă bucur că am fost alături de voi! Vă mulțumesc încă o dată pentru tot ceea ce ați făcut, pentru premiile pe care le-ați obținut! Vă mulțumesc pentru toate momentele frumoase, pentru toate emoțiile și, mai ales, pentru toate bucuriile pe care ni le-ați oferit în acești ani! Sper să ne revedem cât mai des și în continuare! Vreau știți că sunt tare mândru de voi și de ceea ce ați realizat! Vă urez, din toată inima, mult succes pe drumul pe care veți merge de acum înainte, multă baftă la Bacaluareat și să auzim numai de realizări frumoase!“, a declarat primarul Iulian Nica. Edilul-șef a avut cuvinte de apreciere și pentru regizorul Cătălin Sfîrloagă.

Protha nu ar fi fost niciodată ceea ce este astăzi fără contribuția unui om cu totul special, dedicat cu pasiune și dragoste teatrului și care a făcut să se vorbească despre voi, dar mai ales despre orașul Panciu, cu respect și admirație! Acest om este Cătălin Sfîrloagă, pe care vă invit să-l aplaudăm cu toții și să-i mulțumim!“, a spus Iulian Nica. Primarul a urat succes Trupei de Teatru Protha care își va continua activitatea cu noii membri cooptați.  „Voi aveți o misiune extrem de grea, aceea de a egala succesele colegilor voștri, pentru că, astăzi, Protha este un nume cunoscut atât în țară, cât și în afara ei! Dar știu că veți reuși!“, a afirmat primarul Iulian Nica.