Informații/Restricții de circulație din cauza condițiilor meteo nefavorabile – ISU Vrancea

16:45    –  4 auto au ramase inzapezite pe DN 2N, com Jitia, zona Dealu Sarii, persoanele din auto fara probleme medicale. Intervin IPJ, SDN si SVSU Jitia.
16:56     –  Interventie pt deblocarea a 2 auto ramase inzapezite pe DJ 202F, com Ciorasti, sat Mihalceni, pers fara probleme medicale. Intervin IPJ, CJ si SVSU.
17:02     – Revenire interv com Jitia, DN 2N, cele 4 auto au fost deblocate si parcate la sediul Primariei, fara alte probleme.

17:14     – Interventie pt deblocarea a 1 microbuz (3 adulti+2copii)+2auto ramase inzapezite pe DN 23B, intrare com Ciorasti. Intervine SDN SI SVSU Ciorasti.
17:31     — Intervenție com Jitia, sat Cerbu, DN 2R, 15 auto blocate, zapada depusa de cca 80-100cm. Intervine SVSU Jitia si SDN, IPJ.
17:51     — La  ora 15.40 SDEE informa că la nivelul județului  Vrancea avem 2 localități nealimentate cu energie electrica (com. Tulnici – sat Lepsa, Gresu), 1119 consumatori afectati. Pentru remedierea situației intervine 1 echipaj de la Electrica.
17:58     — Forțele de intervenție ISU Vrancea intervin în comuna Vulturu la un accident rutier produs în zona Peco, pe DN 23, în care au fost implicate  două autoturisme, din care a rezultat 3 victime constiente, neincarcerate. Pentru gestionarea situației de urgență acționează  Punctul de Lucru Vulturu cu 1 autospeciala de stingere cu apă și spumă 1 ambulanță SMURD, precum și 2  ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.
18: 02 — Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu o automacara, în cooperare cu echipaje IPJ, SDN și SVSU, în comuna Slobozia Bradului pentru deblocarea unui tir (încarcat cu mase plastice) derapat pe DN2 E85.
18:26  — Trei autotirisme au rămas blocate pe DN 23 A, în comuna Tătaranu. Au intervenit pentru deblocarea acestora SVSU Tătăranu cu un buldoexcavator și SDN.  Au fost preluate și transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ, 3 victime conștiente, neîncarcerate, cu diverse traumatisme.