Nănești! Primarul face apel la solidaritate umană

Nănești, o comuna mică și pitorească, va fi lovită de un val de frig intens în perioada 9-11 ianuarie, avertizează primarul Nuți Balinca.

Temperaturile vor coborî în această perioadă chiar și până la -18 grade Celsius, făcând condițiile de trai dificile pentru localnici.

Primarul face un apel la prudență și responsabilitate, amintindu-le locuitorilor despre pericolul supraincălzirii sobelor în încercarea de a combate frigul.

În același timp, primarul Balinca își exprimă regretul pentru problemele apărute la iluminatul public, probleme cauzate de vremea nefavorabilă.

Primarul Nuți Balinca este cunoscut pentru abordarea sa umană și pentru că încearcă să mențină o legătură strânsă cu locuitorii comunei pe care o conduce.

În mesajul său, primarul încurajează solidaritatea și implicarea comunității în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Primarul reamintește că nu toate lucrurile depind de administrație și că, uneori, natura intervine cu forțe pe care nu le putem controla.

În vreme ce primarul și echipa sa lucrează la rezolvarea problemelor cauzate de vremea rea, acesta ne sfătuiește să ne bucurăm de lucrurile mici, cum ar fi un ceai cald aromat, care poate face minuni în zilele geroase.

Rămâne de văzut cum se vor descurca locuitorii comunei Nănești în fața acestui val de frig și cum vor reuși să mențină spiritul de comunitate în aceste vremuri dificile.