Nicușor Halici: Astăzi este vorba de o instituție care ocupă un loc important în inimile noastre – Armata Română

Ziua Armatei este un moment de recunoaștere și apreciere pentru curajul și devotamentul oamenilor care slujesc țara noastră cu mândrie și sacrificiu. Armata Română nu este doar o instituție militară, ci și o parte vitală a comunității noastre.

Militarii sunt frații, surorile, părinții sau prietenii noștri. Ei sunt oameni obișnuiți, dar cu un angajament extraordinar față de patrie.

În această zi specială, ar trebui să ne gândim nu doar la uniformele lor, ci și la inimile lor calde, la familiile lor și la sacrificiul pe care îl fac zi de zi pentru a ne oferi o viață în pace și siguranță.

“Aș dori să subliniez că Armata Română nu este doar o forță militară, ci și un pilon al solidarității și ajutorului în momente de nevoie. În timpul calamităților naturale sau al altor situații de urgență, militarii noștri sunt mereu acolo pentru a ne ajuta. Astăzi, arătăm aprecierea noastră tuturor militarilor și să ne amintim că, prin devotamentul lor, contribuie la menținerea păcii și a stabilității în țara noastră. Să continuăm să fim o națiune puternică și unită sub același drapel tricolor. La Mulți Ani, Armata Română!”  a declarat Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea.