Primăria Soveja se mobilizează pentru vârstnici în zilele reci de iarnă

Primăria vine în ajutorul bătrânilor izolați în mijlocul iernii!

În mijlocul frigului ce își face simțită prezența în comuna Soveja, primarul Ionuț Filimon și echipa sa de asistenți sociali și comunitari își îndreaptă atenția către vârstnicii din comunitate.

În urma vizitelor la domiciliu, aceștia au asigurat monitorizarea stării de sănătate a seniorilor și verificarea surselor de încălzire, cu accent pe funcționarea sobelor.

Ionuț Filimon, cu o abordare umană și plină de compasiune, aduce în prim-plan dificultățile pe care le întâmpină bătrânii în perioada rece a anului, mai ales când sunt lăsați singuri, cu copiii plecați la oraș sau în străinătate.

Anii bătrâneții sunt grei, unii sunt singuri, copiii sunt plecați la oraș sau poate chiar în țări străine, iar ei, bătrânii noștri, ne așteaptă mereu în pragul casei cu brațele deschise, dornici să ne audă și să-și vadă nepoții și copiii, a declarat primarul.

Echipa primăriei își propune să continue această acțiune în zilele următoare, mergând din casă în casă la cei vârstnici, pentru a le aduce o rază de speranță și căldură în această perioadă.

Dacă ai rude sau cunoștințe în comuna Soveja care au nevoie de ajutor, poți contacta Primăria Soveja la numerele de telefon 0237/ 242 001 sau 0722 345 140.