Se ridică gunoiul menajer din Poiana Cristei și satele învecinate

Stirea a fost anunțată chiar de către primarul comunei Poiana Cristei, Vlad Petruș, care a venit cu vești bune pentru locuitorii din satele Poiana Cristei, Podu Lacului, Dealu Cucului, Dumbrava și Odobasca.

Săptămâna începe cu un aer curat și străzi curate, căci serviciile de salubritate și-au anunțat programul de colectare a deșeurilor menajere pentru următoarea perioadă.

Vineri, 19 ianuarie 2024, mașinile de gunoi vor ajunge în satele Poiana Cristei, Podu Lacului, Dealu Cucului, Dumbrava și Odobasca, pentru a ridica gunoiul menajer.

Așadar, toți cei care locuiesc în aceste zone sunt rugați să fie pregătiți și să-și scoată la timp gunoiul pentru a fi colectat.

În nici două săptămâni de la acest moment, marți, 30 ianuarie 2024, echipele de salubritate vor fi prezente în satele Mahriu, Petreanu și Tiritu, pentru a ridica deșeurile menajere.

Locuitorii din aceste sate sunt, de asemenea, invitați să își pregătească gunoiul pentru a fi colectat în timp util.

Primarul Vlad Petruș a transmis aceste informații cu scopul de a menține satele curate și de a încuraja locuitorii să respecte programul de colectare a gunoiului.

Cu toate acestea, edilul a reamintit cetățenilor importanța de a nu arunca deșeurile pe stradă sau în afara coșurilor de gunoi, pentru a menține curățenia și frumusețea localităților.