ULTIMA ORĂStadiu drumuri în Județul Vrancea, ora 14:00

Prefectul Județului Vrancea, Nicușor Halici, a emis mai multe actualizări importante privind situația drumurilor și condițiile meteo în județ:

  • Actualizare 5 – Ora 14:40: Drumul Județean 204D Focșani-Suraia se închide începând cu ora 15:00 din cauza viscolului puternic, vizibilității reduse și formării de dune de zăpadă. Ruta ocolitoare recomandată este Focșani – Răstoaca – Vulturu – Vadu Roșca – Suraia.
  • Actualizare 4 – Ora 12:40: Pe DJ 205H (Păunești-Domnești) s-a raportat un autoturism înzăpezit, cu 2 persoane la bord, fără probleme medicale. Se intervine cu un utilaj.
  • Actualizare 3 – Ora 12:30: Circulația pe Focșani – Suraia a fost restricționată temporar de poliția rutieră din cauza viscolului puternic. Utilajele lucrează intens pentru curățarea drumului.
  • Actualizare 2 – Ora 12:10: Pe DJ 205H (Haret – Padureni) au fost semnalate 4 autovehicule înzăpezite și abandonate. SVSU Mărășești intervine cu un buldo.
  • Actualizare 1 – Ora 11:00: DN23B km 6-14 (Stupina-Ciorăști) a fost închis temporar din cauza condițiilor meteo extreme, viscol puternic și precipitații sub formă de ninsoare.

Autoritățile au intervenit pe drumurile naționale și județene cu un număr considerabil de utilaje și au răspândit sute de tone de sare și material antiderapant.

Prefectul Nicușor Halici îndeamnă toți participanții la trafic să circule cu prudență maximă și să se asigure că vehiculele sunt adecvat echipate pentru condițiile de iarnă.