Acțiuni ale polițiștilor în mai multe localități din județ

Sursa foto:IPJ Vrancea (Arhivă)
Sursa foto:IPJ Vrancea

Polițiștii din Golești au organizat, în perioada 26 – 27 iunie, în intervalul orar 06.30 – 13.00,  o acțiune preventiv – reactivă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilicite de comerț precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere. Acțiunea s-a desfășurat pe raza comunelor arondate, respectiv Vînători, Cîmpineanca, Garoafa, Goleşti, Biliești, Suraia, Milcovul și Gologanu. Astfel, în cadrul acțiunii au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, fiind verificate 90 de autovehicule și legitimate 110 persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale, din care 134 pentru nerespectarea  privind circulaţia pe drumurile publice, 10 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, 3 pentru nerespectarea normelor de siguranță a alimentelor și 2 sancțiuni conform Legii nr. 61/1991, privind stabilirea și sancționarea normelor de conviețuire socială. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate a fost în cuantum de peste 28.000 de lei.

Totodată, au fost  retrase 5 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea vor desfăşura şi în perioada următoare acţiuni specifice, în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite şi încălcării legislaţiei, în toate domeniile, pe raza întregului judeţ, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, linişte, siguranţă şi legalitate.

Știri despre: ,