Chestionar inițiat de Camera de Comerț și Industrie a României, în sprijinul antreprenorilor români

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) consultă mediul de business din România până pe 15 februarie, cu privire la țările de interes pentru dezvoltarea afacerilor pe piețele internaționale printr-un scurt chestionar, găzduit pe site-ul instituției. Prin sondajul CCIR, oamenii de afaceri români au posibilitatea de a-și exprima opțiunile urmând ca, ulterior, CCIR să le faciliteze contactele externe de afaceri.  Rezultatul consultării efectuate de CCIR va fi comunicat și autorităților, pentru ca și acestea să vină în  sprijinul mediului de afaceri din România.

Răspunsurile oferite de către companiile din România se vor consolida în informații exacte care vor sta la baza stabilirii destinațiilor pentru misiunile economice ale CCIR ce se vor organiza în anul în curs. În acest fel, misiunile economice se vor stabili în funcție de prioritățile mediului de afaceri și, astfel, eficiența acestora va crește. Totodată, companiile care participă la sondaj vor beneficia de  prioritate în misiunile economice către țările pentru care și-au arătat interesul.

Camera de Comerț și Industrie a României organizează în mod frecvent misiuni economice în străinătate, în vederea promovării business-ului românesc pe plan extern. În scopul eficientizării maxime a impactului asupra mediului de afaceri și, totodată, raspunzând în mod concret la cerințele acestuia, CCIR își doreste organizarea unor astfel de misiuni economice în deplină concordanță cu nevoile antreprenorilor din România. Antreprenorii români sunt la un click distanță de partenerii de pe piețele externe: https://ccir.ro/piete-externe/.

Știri despre: ,