Dovadă de spirit civic în Focșani: Bănuit de tâlhărie, prins în flagrant delict, cu ajutorul unui cetățean

Sursa foto: IPJ Vrancea

Cu spijinul unui cetățean, polițiștii focșăneni au depistat și identificat la scurt timp de la comiterea faptei, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Sursa foto: IPJ Vrancea

Polițiștii focșăneni au fost sesizați duminică, prin apel  112 de către o femeie, în vârstă de 46 ani, despre  faptul că în timp ce se deplasa pe strada Alecu Sihleanu din municipiul Focsani a fost acostată de un tânăr, care, prin violență, a deposedat-o de telefonul mobil. Cu sprijinul unui focșănean, în vârstă de 55 de ani, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat la circa 15 minute, un tânăr, de 31 de ani, din comuna Câmpineanca, asupra căruia a fost găsit telefonul sustras.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani  l-au reținut pe vrânceanul de 31 de ani pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Focșani cu propunere a arestare preventivă a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Focșani a admis propunerea procurorului și a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pe o perioadă de 30 de zile.

Focșăneanul de 55 de ani a fost invitat astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea  unde i-a fost înmânată de către conducere o diplomă, în semn de prețuire și recunoștință pentru promovarea valorilor morale în societate. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Știri despre: , ,