FOTO și VIDEO: Greu de învins! Noi medalii de aur obținute de polițiștii vrânceni, la Campionatul Național de Unifight al MAI

Sursa foto: IPJ Vrancea

Agent șef principal Alexandru Nicolae a concurat la categoria  +100 kg, vârsta + 45 de ani iar agent șef adjunct de poliție  Enache Nicolae a concurat la categoria 85 kg, vârsta 35 – 45 de ani, adăugând și anul acesta câte o medalie de aur palmaresului.

Sursa foto: IPJ Vrancea

În perioada 16 – 19 aprilie, agent șef principal de poliție Alexandru Nicolae și agent șef adjunct de poliție Enache Nicolae, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea la etapa finală a Campionatului de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne. La sfârșitul competiției, cei doi au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Competiția a avut loc în localitatea Buziaș, județul Timiș și a reunit peste 50 de sportivi (femei și bărbați), angajați în structurile ministerului, dornici să adauge în palmaresul sportiv medalii cât mai valoroase. Festivitatea de premiere a avut loc joi, iar cei doi polițiștii vrânceni au reușit, din nou, să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Competiția a fost organizată de către Centrul Cultural al M.A.I., cu sprijinul conducerii structurilor M.A.I. teritoriale, dar și al autorităților locale din județul Timiș. Sportivii au avut de parcurs un traseu cu obstacole, cu o lungime totală de 60 m, după care lupta în ring, pe categorii de greutate, în stilul light-contact, fiind susţinuţi şi de multipla campioanã olimpicã şi preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, prezentă și la ceremonia oficială de deschidere a campionatului. Imnul naţional a fost interpretat de naistul Nicolae Voiculeţ, care a transmis sportivilor dorinţa de a câştiga un loc pe podium.