Panică într-un bloc din municipiul Focșani! Mai mulți proprietari au fost evacuați

Sursa foto: ziare.com
Sursa foto: ziare.com

Update 2: După finalizarea anchetei, pompierii au stabilit că o cauză probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric provocat de un mijloc de iluminat electric lăsat sub tensiune.

Update 1: Pompierii au reușit să lichideze în scurt timp incendiul. 12 persoane au fost evacuate din apartamentele superioare. Apartamentul în care a izbucnit incendiul a fost afectat în proporție de 70%. Flăcările au ars bunuri de uz casnic și gospodăresc. Din fericire, proprietarii nu se aflau acasă în momentul în care s-a produs incendiul. Pompierii urmează să demareze o anchetă în urma căreia să se stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit în această seară, la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Al. Vlahuță, din municipiul Focșani. Din primele informații, la locul respectiv, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În zonă a ajuns și o ambulanță SMURD.  În același timp, proprietarii apartamentelor de la etajele 3 și 4 sunt evacuați. Atât casa scării cât și apartamentul în care a izbucnit incendiu au fum dens. Pentru moment, nu se știe dacă incendiul s-a soldat sau nu cu victime.