Traşi pe dreapta de poliţişti! Dosare penale pentru mai mulţi şoferi din județul Vrancea

Sursa foto: stiripesurse.ro
Sursa foto: stiripesurse.ro

Cinci șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că au condus băuți pe drumurile din județul Vrancea. Astfel, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat recent în trafic, pe raza comunei Reghiu, un localnic, în vârstă de 36 de ani, din comună, în timp ce conducea un  autoturism, deși nu este posesor de permis de conducere auto, iar autoturismul pe care l-a condus este proprietate personală. Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică și a refuzat testarea alcoolscop, a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 42 de ani, din comuna Dumitrești pentru că a condus băut. Acesta a fost depistat de polițiștii din cadrul Posturilor din Bordești și Chiojdeni,  în timp ce conducea pe DJ 204 P un autoturism. Bărbatul a fost testat  cu aparatul etilotest care a arătat valoarea de 0,80  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost dus la spitalul din Dumbrăveni, unde i-au fost recoltate două probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fel de ghinionist a fost și un tânăr de 31 de ani, din comuna Ruginești. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor, care au fost mai apoi nevoiți să-l urmărească, autoturismul fiind în cele din urmă oprit pe DJ 119 C (Ruginești). Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta  a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt tânăr de 28 de ani, din comuna Păunești a fost depistat de polițiștii din Adjud în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei amintite anterior, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot cu dosar penal s-a ales și un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Vizantea-Livezi care a fost oprit de polițiștii din Panciu în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 E. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Știri despre: ,