Rudele, alarmate, au dat-o dispărută/Minoră de 15 ani fugită de acasă în toiul nopții la iubitul de 20 de ani

Alte două minore plecate de acasă au fost identificate și încredințate familiei. La data de 19.11.2019, ora 18.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Cotești au fost sesizați  prin 112 de către o femeie din comună cu privire la faptul că fiica ei, în vârstă de 15 ani, a dispărut.

Din verificările efectuate a rezultat că minora ar fi plecat de acasă în cursul nopții respective iar în urma cercetărilor efectuate aceasta a fost depistată pe raza comunei Poiana Cristei, la domiciliul unui tânăr în vârstă de 20 de ani, cu care fata avea o relație.

Tânăra a fost predată părinților ei, în perioada în care a lipsit nefiind victima vreunei infracțiuni.

La data de 18.11.2019, ora 16.00, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Suraia au identificat la domiciliul unei femei din comuna Suraia o minoră, în vârstă de 16 ani, iar la domiciliul unei alte femei din comuna Suraia, o altă minoră, în vârstă de 14 ani.

Cele două tinere figurau în bazele de date cu mențiunea dispărut, în urma plecării dintr-un centru de minori de pe raza județului Galați la data de  11.11.2019.

Acestea au fost conduse la un centru de specialitate din municipiul Focșani, în perioada în care au lipsit nefiind victimele vreunei infracțiuni.