A început ediția a VIII-a a „Cupei orașului Panciu la minifotbal de sală“

Ediția a VIII-a a competiției Cupa Orașului Panciu la Minifotbal de Sală a debutat sâmbătă, 9 februarie 2019, la ora 15.00, cu meciul dintre Smurd și Pompieri, câștigat cu scorul de 8-2 de echipa pompierilor. În cel de-al doilea meci al zilei, echipa Primăriei Panciu s-a impus cu scorul de 4-3 în fața echipei Agro NIV. În prima etapă, s-au mai întâlnit echipele Sibi Team și Ambulanța, care au încheiat partida la egalitate, cu scorul de 1-1. Evenimentul a fost animat de Trupa de Cheerleading Eagles, pregătită de profesoara Oana Ioan. La startul actualei ediții a Cupei Orașului Panciu la Minifotbal de Sală s-au înscris șapte echipe: Jandarmeria, Smurd, Agro NIV, SIBI Team, Ambulanța, Primăria și Pompierii. Meciurile se vor desfășura în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.00.

Semifinalele se vor juca duminică, 3 martie 2019, de la ora 15.00, iar finala va avea loc sâmbătă, 9 martie 2019, la ora 16.00. „Și în 2019, Primăria Orașului Panciu păstrează tradiția și continuă să încurajeze sportul – în general și fotbalul – în special, performanța și spiritul de echipă! Cei mai buni sportivi vor fi răsplătiți cu diplome, medalii și cupe! În ziua finalei, vom premia, ca și până acum, cel mai tehnic jucător, cel mai bun portar, cel mai bun arbitru, cel mai tânăr și cel mai vârstnic jucător și, nu în ultimul rând, golgheterul campionatului! În fiecare sâmbătă și duminică după-amiază, până pe 9 martie, vă aștept să facem împreună galerie echipei preferate!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef a anunțat că administrația locală a dotat Sala de Sport a Orașului Panciu, care găzduiește meciurile campionatului de minifotbal, cu un echipament modern de spălare-uscare a pardoselii, marca Tennant T300e. „Performanța nu se poate atinge decât în condiții deosebite și e de datoria Primăriei Orașului Panciu să creeze aceste condiții. Ne dorim să ca Sala de Sport a Orașului Panciu să beneficieze de cele mai moderne dotări, atât pentru cei care vor să practice un sport, cât și pentru cei care vor veni să asiste la evenimentele sportive“, a afirmat primarul Iulian Nica.