Alexia Șerban Huzum este Miss Boboc 2018, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici“ Panciu

Alexia Șerban Huzum a fost desemnată Miss Boboc 2018 de la Liceul Teoretic Ioan Slavici din Panciu, în cadrul spectacolului intitulat The Great Gatsby – În căutarea visului american, găzduit joi, 29 noiembrie 2018, de Casa de Cultură Mihai Eminescu. Diana Cristina Țârlea a fost desemnată Miss Popularitate, pe locul II s-a clasat Elena Maria Adafini și pe locul III Roxana Maria Nițu. Pentru titlul de Miss Boboc 2018 au concurat 8 eleve din clasele a IX-a. Probele concursului au fost: Prezentare – Film (scenariu, talent actoricesc, costume, decor) și defilare pe scenă; Proba întrebărilor despre filmul Marele Gatsby (2013), Proba ținutei de zi, Moment de originalitate și Proba ținutei de seară. Din juriu au făcut parte primarul Iulian Nica (președinte), directorul liceului, Andrei Igor Manovici, profesoara Alina Luca, managerul Casei de Cultură, Camelia Gabriela Ciobotaru și Cătălin Istrate, președintele Consiliului Școlar al Elevilor.

Primăria Orașului Panciu a recompensat pe câștigătoarea titlului de Miss Boboc cu suma de 500 de lei. Miss Popularitate a primit 400 de lei, în timp ce ocupantele locurilor II și III au fost recompensate cu 300 și, respectiv, 150 de lei. Concurentele Andra-Raluca Diaconu, Mădălina-Ionela Pricope, Andreea Boroșu și Monica-Maria Bălan au primit câte 50 de lei, ca premiu de participare. Momentele artistice intermediare au fost susținute de profesorul de educație muzicală al liceului, Cosmin Dragomir, de elevii Diana Radu, Giada Giardinelli, Alexandru Bîca, Sebastian Crucianu și Georgiana Irimia, precum și de Trupa de Cheerleading Eagles, coordonată de profesoara Oana Ioan. Festivitatea de premiere a fost precedată de parada câștigătoarelor concursului Miss Boboc 2015 – Deceniul Eleganței – Georgiana Isac, Georgiana Cociorbă, Evelina Enache și Nicoleta Lupu. Recitalul serii i-a aparținut lui Mark Stam. Artistul a răspuns invitației primarului Iulian Nica de a cânta pentru liceeni la cel mai așteptat eveniment al anului.

A fost un concurs foarte frumos, în care juriul a avut o grea misiune pentru a desemna câștigătoarele! Punctajul a fost foarte strâns, fapt care demonstrează calitatea momentelor pregătite de concurente! Vă mulțumesc pentru invitația de a fi alături de dumneavoastră! Transmit sincere felicitări tuturor celor care au contribuit la organizarea Balului Bobocilor, domnului director Andrei Manovici, cadrelor didactice și în special doamnei profesoare Elena Manovici care, împreună cu toți elevii, ne-au oferit un eveniment de neuitat!“, a declarat primarul Iulian Nica.