VIDEO: Dăncilă şi mai mulţi lideri PSD, prezenți la parada de la Focşani

Premierul Viorica Dăncilă a participat la parada de Ziua Națională de la Focșani, alături de aceasta fiind și miniștrii Eugen Teodorovici, Lucian Șova și Tudorel Toader. Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea. Alături de Dăncilă se află miniștrii Lucian Șova, Eugen Teodorovici, Tudorel Toader, dar și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Evenimentul, organizat în colaborare cu Garnizoana Focșani, a cuprins  momentul de decorare a celor opt drapele de luptă ale ”Brigăzii 8 LAROM”, o paradă militară în care vor fi angrenați militari ai Garnizoanei Focșani, forțe ale Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, Inspectoratului pentru Situații de Urgenă Vrancea, Salvamont Vrancea, dar și un recital al Fanfarei Garnizoanei Focșani.

Ulterior, pe scena amplasată în Piața Unirii au urcat membrii Orchestrei Metropolitane București, alături de Corul Accoustic și Sebastian Stan, care vor susține un spectacol extraordinar. De asemenea, spectacolul va fi completat de momente recitative în interpretarea actorilor Sorin Francu și Ion Dichiseanu. Seara dedicată Centenarului Marii Unirii se va încheia cu prima proiecție video mapping 3 D realizată în Vrancea și un foc de artificii tricolor, în timp ce militarii Garnizoanei Focșani se vor retrage cu torțe.

Manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri!#OM #mandrucasuntvrancean

Publicată de Marian Oprișan pe Sâmbătă, 1 Decembrie 2018

Știri despre: ,