Cristi Valentin Misăilă: Bulevardul Unirii devine pietonal de ziua Unirii Principatelor Române

Bulevardul Unirii din Focșani va fi deschis circulației pietonale în perioada manifestărilor organizate în Piața Unirii cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859. ✅Astfel, începând cu ora 14.00 și până la 20.00, focșănenii și toți cei care doresc să participe la evenimentele din Piața Unirii vor putea circula pietonal pe tronsonul cuprins între intersecția cu străzile Unirea Principatelor și Maior Gheorghe Pastia (fostul Big) și intersecția cu Strada Ștefan cel Mare (magazinul Paco, fostul Lactobar).
✅Manifestările din Piața Unirii sunt organizate de către Primăria Municipiului Focșani, Instituția Prefectului, Consiliul Județean Vrancea și Garnizoana Focșani pentru a aniversa 164 de ani de la Unirea Principatelor Române.
✅De la ora 16.00, cei prezenți vor asista la ceremonialul militar, urmat de un moment evocator pregătit de artiștii Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia”, după care va avea loc o retragere cu torțe a militarilor focșăneni! La final, artiștii Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei” îi vor invita pe toți focșănenii să se prindă în Hora Unirii
✅Pe timpul manifestărilor ocazionate de 24 ianuarie, ordinea și liniștea publică vor fi asigurate de Poliția Locală Focșani, Poliția Municipiului Focșani și Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea.