Familiile păncene care au împlinit 25 și 50 de ani de căsnicie, sărbătorite de Dragobete

Familiile păncene care au împlinit 25 și 50 de ani de căsnicie, au fost sărbătorite duminică, 24 februarie 2019. Evenimentul prilejuit de aniversarea nunților de argint și de aur a fost organizat de Primăria Orașului Panciu.  „Mă bucur că suntem împreună în această zi specială! Astăzi este și Dragobetele, sărbătoarea iubirii și a bunei dispoziții la români, un motiv în plus de a vă simți bine și de a vă reaminti de momentele deosebite pe care le-ați trăit în urmă cu 25 sau 50 de ani, când v-ați căsătorit! Astăzi, sărbătorim dragostea care v-a unit și care a dăinuit în timp! Vă urez ca această iubire să nu dispară niciodată! Vă felicit și vă doresc să aveți parte, în continuare, de ani fericiți impreună!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef a afirmat că familiile aniversate sunt un exemplu pentru întreaga comunitate.  „Sunt convins că nu v-a fost întotdeauna ușor și că ați avut de parcurs și perioade dificile! Important este că ați știut să depășiți cu înțelepciune astfel de momente! Ați demonstrat că o căsnicie fericită are la bază nu doar dragoste, ci și prietenie, respect reciproc, sinceritate, încredere, toleranță. Bucurați-vă de această zi și amintiți-vă cu drag de ea! Celor care sărbătoriți nunta de argint, vă doresc să ajungeți la nunta de aur, iar celor care sărbătoriți 50 de ani de căsnicie, să aniversați și nunta de platină! Tututor, vă urez să fiți sănătoși, iar viața să vă fie binecuvântată nu doar de realizările personale, ci și de cele ale copiilor și ale nepoților! În numele Primăriei Orașului Panciu, dar și al meu, personal, vă urez un sincer la mulți ani!“, a adăugat primarul Iulian Nica.

Sărbătoriții au primit câte o diplomă jubiliară, un tort aniversar, flori și o fotografie personalizată de la eveniment. Familiile care nu au putut participa la festivitate au primit în cursul zilei de luni, 25 februarie 2019, diplomele jubiliare, florile și torturile aniversare.