Veteran de război, omagiat cu emoție: Georgel Bandrabur, un erou din Panciu, împlinește 100 de ani!

Într-o atmosferă încărcată de respect și recunoștință, comunitatea din Panciu a sărbătorit astăzi, 19 ianuarie, un eveniment cu adevărat special.

Georgel Bandrabur, unul dintre puținii veterani de război ai celui de-Al Doilea Război Mondial care mai sunt printre noi, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.

Un om cu o poveste de viață impresionantă, domnul Bandrabur este celebrat nu doar pentru longevitatea sa remarcabilă, ci și pentru curajul, patriotismul și respectul său neclintit pentru valorile naționale românești.

Viața sa a fost presărată cu momente de bucurie, dar și cu momente de cumpănă, pe care le-a depășit cu seninătate și înțelepciune.

Primăria orașului Panciu a ținut să îi aducă un omagiu public, recunoscându-i meritele și contribuțiile la binele comunității.

În numele întregii comunități, localnicii îi mulțumesc și îi sunt recunoscători pentru faptele sale de arme și pentru sfaturile sale, care continuă să inspire și să îndrume generațiile mai tinere.

La ceas aniversar, domnul Bandrabur a fost felicitat cu urări de sănătate, liniște sufletească, bucurii și o viață cât mai lungă.

La Mulți Ani și respectul nostru, domnule Bandrabur! Panciu este mândru de tine!