Festivitate de absolvire a elevilor claselor a VIII-a, de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza Panciu

Primarul Iulian Nica a participat joi, la cursul festiv al absolvenților claselor a VIII-a, de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza Panciu. Cu această ocazie, șeful administrației locale i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele deosebite obținute în anii de gimnaziu, mulțumindu-le și pentru faptul că au reprezentat cu cinste învățământul păncean, atât la nivel județean, cât și la nivel național. Totodată, edilul-șef i-a sfătuit pe absolvenți să poarte mereu în suflet școala în care au învățat, profesorii care i-au îndrumat și le-a urat succes la Evaluarea Națională.

Vă pregătiți pentru încă patru ani, anii de liceu, care își vor pune amprenta pe activitatea voastră, pe formarea voastră ca nouă generație care, mai devreme sau mai târziu, va prelua frâiele orașului. Mă bucur atunci când mulți dintre absolvenți se întorc în oraș, pentru a continua munca noastră! Avem nevoie de voi, avem nevoie de cunoștințele voastre, pentru că România este într-o continuă schimbare. Vă sfătuiesc să știți ceea ce vă doriți, pentru voi, pentru familia voastră, pentru orașul nostru! Să vă doriți întotdeauna mai mult! Vreau să vă mulțumesc, încă o dată, pentru că ați ridicat foarte sus ștacheta Liceului Tehnologic «Al. I. Cuza», prin toată activitatea voastră de zi cu zi, prin participarea voastră la concursuri și olimpiade școlare! Vă mulțumesc pentru rezultatele obținute, pentru reprezentarea orașului și a instituției de învățământ din care faceți parte! Vă urez mult succes la examenele care vă așteaptă! Să aveți un drum frumos, ca și până acum! Vă doresc sănătate, împliniri și satisfacții! Și vă propun să rămâneți în oraș, să vă continuați aici studiile, pentru că avem cadre didactice care s-au dedicat întotdeauna elevilor, iar de pe băncile școlilor păncene s-au ridicat oameni care, într-adevăr, ne reprezintă, nu numai la nivel de oraș, ci și la nivel de județ și la nivel național!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Cele două diriginte, profesoarele Diana Țopa și Elisabeta Murgoci, au strigat pentru ultima oară catalogul claselor a VIII-a A și a VIII-a B, oferindu-le elevilor flori și diplome de absolvire. Cu același prilej, au fost premiați și elevii care s-au evidențiat prin rezultate deosebite obținute la diferite discipline școlare. Fiecare clasă a pregătit și câte un colaj de imagini surprinse pe parcursul celor patru ani de gimnaziu. Festivitatea a inclus și momente artistice, susținute de elevii Ana Maria Gonciar (muzică ușoară), Rareș Bratu și Denisa Cosma Bandrabur (dans).

Știri despre: ,