Cupa Liceului Tehnologic „AL. I. Cuza“ Panciu la handbal fete și fotbal băieți – ediția a IV-a

Orașul Panciu a găzduit vineri, 7 iunie, cea de-a IV-a ediție a Cupei Liceului Al. I. Cuza Panciu la handbal fete și fotbal băieți. Competiția a fost organizată cu sprijinul Primăriei Orașului Panciu, care a acordat diplome, cupe și trofee. „Și anul acesta am fost alături de Liceul Tehnologic «Al. I. Cuza», reușind să organizăm, împreună, o competiție frumoasă, care a ajuns la ediția a IV-a! Felicitări, tuturor! Toți sunteți câștigători! Vă așteptăm cu drag și la ediția de anul viitor!“, a spus, la festivitatea de premiere, primarul Iulian Nica. La Handbal fete – Liceu, pe locul I s-a clasat echipa Liceului Teoretic Ioan Slavici Panciu, iar pe locul II – echipa Liceului Tehnologic Al. I. Cuza Panciu. La Handbal fete – Gimnaziu, pe podium au urcat echipele: Școala Gimnazială Țifești, Liceul Tehnologic Al. I. Cuza Panciu și Școala Gimnazială Străoane. Tot la handbal, au mai fost acordate și următoarele premii individuale:

  • Cel mai bun portar: Alina Cocalea – Străoane;
  • Golgheter: Georgiana Crivăț – Țifești;
  • Cea mai bună jucătoare: Florentina Ifrim – Panciu.

La Fotbal – Băieți, pe locul I s-a clasat echipa Liceului Tehnologic Al. I. Cuza Panciu, pe lcoul II, cea a Școlii Gimnaziale Țifești și pe locul III, cea Liceului Teoretic Ioan Slavici Panciu. Premiul de participare a fost acordat echipei de la Școala Gimnazială Străoane. La fotbal, au mai fost acordate și următoarele premii individuale:

  • Cel mai bun portar: Marius Mihai – Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu;
  • Golgheter: Denis Stancu – Liceul Tehnologic Al. I. Cuza Panciu;
  • Cel mai bun jucător: Denis Alexandru – Școala Gimnazială Țifești.

La ediția din acest an, au primit trofee și arbitrii: Raul Cioran și Adrian Savin (handbal), respectiv, Radu Țane și Ștefan Ababei (fotbal). De asemenea, profesorii coordonatori ai tututor echipelor participante au primit diplome de excelență.

Știri despre: , ,