GALERIE FOTO: Ediție de succes a turului de ciclism „Cârligele MTB Racing”

Sursa foto: Facebook/Primăria Cârligele
Sursa foto: Facebook/Primăria Cârligele

Prima ediție a turului de ciclism „Cârligele MTB Racing”, organizată în cursul zilei de astăzi, s-a încheiat. A fost o reușită atât prin numărul mare de participanți, a sponsorilor şi partenerilor care au sprijinit Primăria Cârligele în organizarea acestui eveniment, cât și prin atingerea obiectivelor propuse: promovarea comunei Cârligele, precum şi a unui stil de viaţă sănătos prin mişcare în mijlocul naturii.  Cârligele MTB Racing a avut și scop caritabil, astfel că la final, suma strânsă din taxa de participare a fost 1260 lei, care  va fi folosită pentru a cumpăra o maşină de spălat rufe, pentru o familie greu încercată din satul Dălhăuţi. Câștigătorii au fost premiați, iar fiecare participant a primit drept cadou câte o sticlă de vin din colectia „Cârligele”.

,,Evenimentul a fost o reuşită şi asta datorită atât participanţilor care au răspuns invitaţie noastre, cât şi sponsorilor şi partenerilor care ne-au sprijinit în organizarea acestui eveniment: Decathlon Focşani, Regal Estuar Catering, Fotograf Daniel Gîrleanu, Clinica Expert Medical, Casa de vinuri ,, Ochean,, -pentru prezentarea de vinuri şi pentru cadoul oferit fiecărui participant – o sticlă de vin din colectia „Cârligele”. Mulţumiri deosebite aducem Serviciului Public Judeţean Salvamont Vrancea, Secţiei nr 5 Poliţie Rurală Coteşti şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, care au contribuit ca toată acţiunea să se desfăşoare în deplină siguranţă pentru participanți.

Totodată trebuie remarcat sprijinul care ne-a fost oferit de către membrii echipei de organizare, cărora le mulțumim în mod special, mai ales concetățenilor noștri Daniel Șerban și Mihaela Șerban. Suma strânsă din taxa de participare – 1260 lei va fi folosită pentru a face viaţa mai uşoară unei familii cu 6 copii din satul Dălhăuţi cumpărându-le o maşină de spălat rufe! Prin organizarea acestui eveniment ne-am propus atât promovarea comunei Cârligele cât şi promovarea unui stil de viaţă sănătos prin mişcare în mijlocul naturii!”, anunță pe pagina de Facebook, organizatorul primei ediții a acestui eveniment, Primăria Cârligele.