Provocare pentru bicicliștii amatori sau sportivii de performanță! Sunt invitați să participe la prima ediție a competiției ,,CÂRLIGELE MTB RACING”

,,În data de 09 Iunie 2019 vă provocăm la mișcare în aer liber și vă adresăm invitația de a participa la prima ediție a competiției “CÂRLIGELE MTB RACING”. Fie că sunteți bicicliști amatori sau sportivi de performanță, dacă aveți vârsta minimă de 16 ani și dețineți o bicicletă de tip MTB, vă așteptăm în data de 09 Iunie 2019 pentru a participa la o competiție de ciclism mtb” este invitația lansată de Primăria Cârligele, vrâncenilor care doresc să se înscrie la această competiție cu scop de donație. Concursul presupune parcurgerea unui traseu marcat, cu o lungime de aproximativ 30 km, desfășurat pe teritoriul satelor Cârligele, Blidari, Bontești și Dălhăuți, ce va conține segmente de asfalt(în proportie de 40%), macadam-alei viticole(în proportie de 20%) și drumuri forestiere(în proportie de 40%). În cadrul traseului vor fi plasate și organizate trei puncte de revitalizare, unul la zona de start/finish și încă două pe zona de pădure și pe zona viticolă. Zona de organizare/administrare a competiției precum și startul și finish-ul traseului au fost stabilite în fața sediului Primăriei Cârligele, str. Instituțiilor, nr.5. Concomitent cu înscrierea la concurs se va achita și o taxă de participare în valoare de 20 de lei, iar suma strânsă va fi donată unei familii cu o situație materială precară. Potrivit organizatorilor, programul competiției – care mai poate suferi modoficări – va fi structurat astfel:

Duminică,9 lunie 2019 – Sediul Primăriei Cârligele

  • 9:00 – 9:30: Înscrieri la fața locului și ridicarea numărului de participare;
  • 9:30 – 10:00: Ședința tehnică pentru traseul CÂRLIGELE MTB RACING 2019;
  • 10:00 – Start cursă CÂRLIGELE MTB RACING 2019;
  • 13:30 – Masă cu bufet suedez preparate reci, degustare și prezentare de vinuri la Căminul Cultural Cârligele;
  • 14:30 – Ceremonia de premiere.

Regulamentul competiției, detalii despre traseu, precum și alte informații vor fi postate până la data evenimentului pe pagina oficială de facebook și pe site-ul Primăriei Cârligele. ,,În data de 09 iunie 2019, începând cu ora 09:00, împreună cu sponsorii și partenerii noștri (Decathlon Focșani, Casa Ochean, Clinica Expert Medical, Regal Estuar Catering, Fotograf Daniel Gîrleanu, Monitorul de Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, Serviciul Public Județean Salvamont Vrancea, Secția nr.5 Poliție Rurală Cotești) dăm startul distracției și pornim la cutreierat dealurile și zonele pitorești ale comunei Cârligele!”, menționează organizatorii.