Spectacol organizat special pentru doamnele și domnișoarele din Panciu, de Ziua Internațională a Femeii

Peste 600 de doamne și domnișoare din Panciu au petrecut vineri, 8 martie 2019,  Ziua Internațională a Femeii la spectacolul organizat de Primăria Orașului Panciu. Au răspuns invitației primarului Iulian Nica, îndrăgiții artiști Gabriel Dorobanțu, Valentin Sanfira, Corina Chiriac și Ilie Caraș, cărora li s-au alăturat Maria Murgoci și Ansamblul Folcloric Țara Vrancei. În deschidere, a evoluat Trupa de Cheerleading Eagles Panciu, pregătită de profesoara Oana Ioan. Amfitrionul evenimentului găzduit de Sala de Sport a Orașului Panciu a fost cunoscutul realizator de emisiuni tv, Cristian Brancu. La spectacol a participat şi deputatul vrâncean, Angel Tîlvăr. „Îl felicit pe domnul Iulian Nica pentru acest eveniment. Nu e puțin lucru să faci ca 600 de femei să se întâlnească și să petreacă împreună o zi frumoasă! În același timp, se cuvine să ne amintim că acest eveniment a fost susținut și de regretatul primar, Ion Petre, la care eu mă gândesc adesea, iar Iulian Nica dovedește că este un demn urmaș al acestuia și, în același timp, un primar bun. Vreau să-mi permiteți să vă spun la mulți ani, petrecere frumoasă și să ne reîntâlnim sănătoși!”, le-a spus sărbătoritelor deputatul Angel Tîlvăr.

Ca în fiecare an, primarul Iulian Nica a ținut să felicite fiecare doamnă și domnișoară, oferindu-le și câte o floare.  „Mă bucur și vă mulțumesc pentru faptul că ați acceptat să celebrăm împreună această sărbătoare! Mame, soții, surori, fiice, prietene sau colege, toate sunteți importante pentru noi, prin tot ceea ce faceți, acasă, la serviciu și, nu în ultimul rând, în comunitate! Tuturor, vă datorăm realizările noastre! Întotdeauna, ne sunteți alături, la bine și la greu! Muncim împreună și ne bucurăm tot împreună, iar în momentele dificile ne sprijiniți necondiționat! Ați fost și veți rămâne un exemplu de dragoste, dăruire, sacrificiu și, nu în ultimul rând, de bunătate și de gingășie! Astăzi, de ziua dumneavoastră, permiteți-mi să vă adresez cele mai sincere și calde urări de bine, sănătate și bucurii, alături de cei dragi! În numele tuturor colegilor din cadrul Primăriei Orașului Panciu, dar și al Consiliului Local Panciu, vă urez o primăvară minunată, cu multe zâmbete, cu gânduri bune și speranțe împlinite!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Şeful administrației locale a transmis invitatelor mesajul preşedintelui Consiliului Județean Vrancea şi al UNCJR, Marian Oprişan, cu prilejul zilei de 8 Martie. „Sunt deosebit de onorat să vă transmit mesajul domnului președinte Marian Oprișan, care vă mulțumește pentru sprijinul permanent acordat administrației locale și județene, urându-vă, în același timp, o primăvară deosebită, cu sănătate, bunăstare și împlinirea tuturor dorințelor personale și profesionale!”, a spus primarul Iulian Nica.