Invitație la distracție de „Ziua Comunei Tulnici”, la prima sa ediție

Așezată pe plaiuri pitorești vrâncene, comuna Tulnici este apreciată mai ales pentru cadrul natural și pentru aerul curat din această zonă, ingrediente perfecte pentru o vacanță relaxantă de neuitat. Aflată departe de agitația și aerul poluat, specific așezărilor urbane, zona impresionează prin diversitatea de culoare și măreția peisajului. Recent, Primăria Tulnici și Consiliul Local au hotărât ca în colaborare cu Obștea Tulnici și cu Obștea Coza, să organizeze prima ediție a zilelor comunei, prilej cu care duminică, 12 mai, vor avea loc o serie de activități cultural-artistice, la care vor participa atât oficialitățile din comună, localnicii – fii ai satului, cât și cetățeni din localitățile învecinate.

Organizat în premieră, amplul eveniment cultural va aduce în faţa celor prezenți ansambluri folclorice, dansatori şi solişti de muzică populară, care vor prezenta publicului muzica şi dansul românesc. Pe scenă vor urca Anișoara Puică, Laura Lavric, Doinița Fluturu alături de Tomis Junior, Ion de la Ro-Mania, precum și Forin Vasilică și Ansamblul Teleormanul, Ansamblul Folcloric ”Spicul” din Siliștea-Brăila, Ansamblul Junii Covăsneni și nu în ultimul rând  membrii Ansamblului Folcloric ”Tulnicenii”. Totodată, publicul se va putea delecta cu melodiile deja cunoscute ale artiștilor Fuego și Uddi.

,,Este prima ediție și ne așteptăm ca prezența la eveniment să ne întreacă toate așteptările, mai ales că ne-am dorit foarte mult să organizăm aceste activități pentru localnici. Pentru această ediție, programul artistic va aduce în fața tulnicenilor artiști cunoscuți, pentru toate gusturile. Prin urmare, îi așteptăm pe locuitorii comunei, și nu numai, la „Ziua Comunei Tulnici”, un eveniment care va oferi tuturor celor prezenți numeroase surprize plăcute”, a lansat invitația la distracție, primarul comunei Tulnici, Aurel Boțu. Distracția va ține până târziu în noapte, când toți cei prezenți își vor putea bucura ochii cu un spectaculos foc de artificii, pregătit de către organizatorii, pentru a marca așa cum se cuvine acest eveniment cultural.

Știri despre: , ,