Andreea Bonțoi și Cosmin Melinte, desemnați Miss și Mister Boboc 2018 de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” Panciu

La cea de-a VII-a ediție a Balului Bobocilor, eveniment desfășurat vineri, 23 noiembrie 2018, la Casa de Cultură Mihai Eminescu, sub genericul Miss & Mister printre tradiții, Andreea Bonțoi și Cosmin Melinte au fost desemnați Miss și Mister Boboc 2018 ai Liceului Tehnologic Al. I. Cuza din Panciu. Și în acest an, Balul Bobocilor de la unității de învățământ amintite a beneficiat de sprijinul Primăriei Orașului Panciu și al primarului Iulian Nica. La concurs au participat 6 fete și 6 băieți, care au avut de parcurs patru probe: Prezentarea ținutei de zi, Abilitate artistică tradițională și cultură generală, Originalitate și Prezentarea ținutei de seară. Din juriu au făcut parte primarul Iulian Nica (președinte), managerul Casei de Cultură, Camelia Gabriela Ciobotaru, directorul liceului, Valeriu Jalbă Bandrabur, profesoara Crenguța Aura Sofian și reprezentanta elevilor, Alexandra Găman.

Locul II la Miss Boboc a fost ocupat de Ana Maria Rotaru, iar la Mister Boboc, de Geani Dima. Pe locul III s-au clasat Alexandra Toma și Cosmin Grosu. Primăria Orașului Panciu a recompensat câștigătorii cu premii individuale. Ocupanții locului I au primit câte 300 de lei, cei ai locului II câte 200 de lei și cei ai locului III câte 150 de lei. Concurenții care nu au urcat pe podium – Adina Cristea, Iulia Arghir, Nicoleta Moroianu, Alexandru Mamalauă, Andrei Dădăi și Claudiu Salaru – au primit câte un premiu de participare de 50 de lei.

Spectacolul a inclus și momente artistice susținute de elevii: Ana Maria Gonciar – clasa a VIII-a B,  Bogdan Oprea și Andreea Moraru – clasa a V-a A, îndrumați de profesoara Mirela Georgescu și de Marian Oprea. Momente artistice au mai susținut și elevii Mădălin Stăncilă – clasa a XII-a B și Marius Lorent – fost concurent la Mister Boboc 2017.

Recitalul extraodinar al serii a fost susținut de inerpretul de folclor Valentin Sanfira – surpriza pentru participanții la bal, oferită de  către primarul Iulian Nica. „Mă bucur foarte mult că, în această seară, am reușit să fiu alături de dumneavoastră! Le mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru implicarea în organizarea acestui eveniment important dedicat tradițiilor noastre românești și aniverăsării Centenarului Marii Uniri. Bineînțeles, felicit și concurenții, care au fost la înălțime! Mă bucur că, de la ediție la ediție, acest concurs, de Miss și Mister Boboc, ne oferă momente artistice din ce în ce mai bune și originale!“, a declarat, la festivitatea de premiere, primarul  Orașului Panciu, Iulian Nica.