Anunț important pentru toți fermierii și proprietarii de terenuri

Primarul comunei Poiana Cristei, Vlad Petruș, adresează un anunț important pentru toți fermierii și proprietarii de terenuri și animale din regiune.

Conform prevederilor legale, aceștia sunt obligați să actualizeze anual datele înscrise în Registrul Agricol. Această actualizare este crucială, mai ales pentru cei care solicită subvenții de la APIA.

Procesul de actualizare a Registrului Agricol este esențial nu doar pentru menținerea unei evidențe corecte și actualizate a resurselor agricole, ci și pentru îndeplinirea condițiilor necesare obținerii subvențiilor.

Pentru a beneficia de aceste subvenții, fermierii trebuie să prezinte o adeverință emisă de Primărie, care conține datele declarate în Registrul Agricol.

Primăria Poiana Cristei a comunicat termenele stabilite pentru anul 2024, referitoare la înscrierile sau actualizările din Registrul Agricol.

Este imperativ ca toți posesorii de terenuri și animale, precum și cei care dețin utilaje agricole, să respecte aceste termene pentru a evita orice neconveniențe sau pierderi financiare.

Primarul Vlad Petruș subliniază importanța respectării acestor termene și a corectitudinii datelor înregistrate în Registrul Agricol, reamintind fermierilor și proprietarilor rolul crucial al acestui registru în gestionarea eficientă a resurselor agricole și accesul la sprijinul financiar oferit de stat.

Pentru informații suplimentare privind termenele exacte și procedurile de înscriere sau actualizare, fermierii și proprietarii sunt îndemnați să contacteze primăria sau să consulte anunțurile publicate.