Surpriză în Liga Națională de baschet masculin: CSM Focșani 2007 învinge una dintre cele mai puternice echipe

Într-o întoarcere surprinzătoare de situație, echipa CSM Focșani 2007 a reușit să se impună în fața puternicei echipe BC CSU Sibiu, în ultimul joc din sezonul regular al Ligii Naționale de baschet masculin.

Victoria, pe cât de neașteptată, pe atât de meritată, a venit după o serie de eșecuri nemeritate ale echipei Focșani, care a suferit înfrângeri la limită în ultimul timp.

Astăzi însă, băieții au demonstrat că nu se lasă doborâți de adversități și au reușit să învingă în deplasare ocupanta locului trei din play-off și una dintre cele mai puternice echipe de baschet din ultimii ani.

Această victorie pare să fi dat echipelor un nou suflu și speranțe pentru faza următoare a competiției.

Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, și-a exprimat speranța că meciul de astăzi va da încredere echipei și va reprezenta descătușarea necesară pentru a obține rezultatele de care au nevoie pentru a continua și anul viitor în prima ligă a țării.

În semn de apreciere și încurajare, acesta a transmis felicitări băieților și le-a urat să țină tot așa.

Fără îndoială, victoria obținută de CSM Focșani 2007 a fost o adevărată surpriză, dar și o demonstrație a faptului că efortul și perseverența pot duce la rezultate neașteptate.