Cerul Focșaniului, iluminat de spectacolul aviatic unic al aeronavelor IAR-99 Șoim și IAR 330 Socat!

În inima Municipiului Focșani, ziua de 24 ianuarie 2024, ora 16.30, va fi marcată printr-un eveniment cu adevărat impresionant.

Cerul orașului va fi înseninat de aeronavele de tip IAR-99 Șoim și IAR 330 Socat, într-un spectacol aviatic de neuitat, care va încinge inimile focșănenilor și nu numai.

Această manifestare aeriană face parte din seria de evenimente organizeate pentru a celebra 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, un moment istoric care a marcat cursul destinului națiunii noastre.

Aeronavele care vor survola centrul Focșaniului aparțin Bazei 95 Aeriene Bacău, un simbol al forței și curajului românesc.

Primarul Municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a mărturisit că acest eveniment este un simbol al mândriei naționale și un omagiu adus eroilor care au contribuit la formarea României moderne. Aeronavele IAR-99 Șoim și IAR 330 Socat vor scrie pe cerul Focșaniului poveștea unei uniri care a schimbat pentru totdeauna fața națiunii noastre.

Deci, dragi focșăneni și vizitatori, pregătiți-vă pentru un spectacol de zbor care va rămâne în inimile voastre!

În ziua de 24 ianuarie 2024, la ora 16.30, Focșaniul se transformă în scena unui eveniment care va răsuna în istoria locală și națională.