Investiție uriașă în Soveja! Primarul pregătește adevărate „comori” pentru localnici

Primarul comunei Soveja, Ionuț Filimon, a anunțat demararea unui proiect major ce vizează îmbunătățirea infrastructurii de utilități.

Acesta vizează în special sistemul de apă și canalizare, urmând să fie realizate lucrări de extindere, reabilitare, captare de noi surse și tratare cu noi bazine de înmagazinare.

Proiectul, în valoare de aproximativ 6 milioane euro, reprezintă cea mai mare investiție de acest gen în Soveja.

Am intrat în linie dreaptă, am început tema de proiectare la cel mai mare proiect, apă, canalizare, extindere, reabilitare, captare de surse noi și tratare cu noi bazine de înmagazinare, a declarat primarul Filimon.

Această modernizare va aduce beneficii semnificative pentru localnici, atât în zona nouă a localității, cât și în cea existentă, prin extinderea și modernizarea serviciilor de utilități.

Primarul a promis că se va mișca repede pentru a finaliza acest proiect de mult așteptat, iar lucrurile încep deja să prindă contur.

Încercăm să ne mișcăm repede și iată că lucrurile prind contur. Vă vom ține la curent cu fiecare etapă a acestui proiect de mult timp așteptat și pentru care Soveja a primit finanțare, a mai adăugat primarul Filimon.

Pe lângă acest proiect major, administrația locală se pregătește și pentru sărbătorirea zilei de 24 ianuarie, o dată de mare semnificație pentru comunitate.