Dramă în Ruginești, o femeie omorâtă în urma unui conflict cu concubinul

Într-o stână retrasă din extravilanul comunei Ruginești, județul Vrancea, o dispută între doi concubini s-a terminat în mod tragic.

Noaptea trecută, exact la ora 21.50, forțele de ordine au primit un apel alarmant prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Apelul provenea de la un bărbat care susținea că și-ar fi rănit grav partenera de viață, aceasta fiind acum inconștientă.

Echipajul medical care a ajuns la fața locului a dezvăluit un tablou și mai înfiorător: femeia de 43 de ani, originară din județul Bacău, nu mai respira, fiind constatat decesul acesteia.

Polițiștii au stabilit că bărbatul de 48 de ani, tot din Bacău, și victima lucrau și locuiau împreună la stâna respectivă de aproximativ o lună. Aparent, conflictul dintre cei doi a izbucnit spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Surprinzător sau nu, nu existau sesizări anterioare cu privire la acte de violență între cei doi. Însă se pare că această dispută a escaladat rapid, cu consecințe fatale.

Bărbatul a fost preluat de polițiști imediat după sosirea acestora la fața locului, iar în prezent se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Dosarul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, iar cercetările sunt desfășurate sub stricta supraveghere a acestuia de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.