„GRENADA”: O super-comedie polițistă la Teatrul Municipal Focșani!

Teatrul Municipal Focșani începe anul 2024 cu o ofertă culturală de neratat: premiera spectacolului „GRENADA”, o comedie polițistă plină de răsturnări de situație și umor savuros.

În spiritul angajamentului său de a aduce publicului cât mai multe spectacole noi și captivante, teatrul propune două date pentru acest eveniment, astfel încât fiecare iubitor de teatru să aibă șansa de a-l vedea.

Spectacolele vor avea loc pe 20 ianuarie și 7 februarie 2024, ambele începând de la ora 19.00.

„GRENADA” este descrisă ca o super-comedie polițistă, desfășurată într-un apartament de bloc, unde o grenadă misterioasă devine centrul unei serii de evenimente neașteptate și pline de suspans.

Piesa promite nu doar momente pline de comic, ci și personaje imprevizibile și sfaturi valoroase pentru un viitor sigur, într-un stil unic care cu siguranță va atrage atenția publicului.

Teatrul Municipal Focșani invită spectatorii să participe la această experiență teatrală unică și să „dezamorseze împreună GRENADA”.

Prețul biletelor este de 50 de lei, cu un preț redus de 20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele sunt deja disponibile pentru vânzare la Agenția Teatrală a teatrului.

De asemenea, pentru informații suplimentare și rezervări, publicul poate suna la numărul 0731.021 769.

Această producție este una dintre cele mai așteptate evenimente culturale ale începutului de an la Focșani și reprezintă o oportunitate excelentă pentru iubitorii de teatru de a se bucura de o seară plină de râsete și emoții.