Investiție de un milion de lei în sistemul de iluminat public din Bălești

Începutul de an aduce vești bune pentru locuitorii comunei Bălești din județul Vrancea.

Primarul Gheorghe Stoica a anunțat recent că a fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea sistemului de iluminat public.

Proiectul, în valoare de aproximativ un milion de lei, vizează îmbunătățirea calității vieții în comunitatea locală.

Avem vesti bune pentru comunitatea noastră la început de an. Contractul de finanțare pentru modernizarea sistemului de iluminat public a fost semnat și ne pregătim să demarăm lucrările în cel mai scurt timp, a declarat primarul Stoica.

În următoarea perioadă se vor desfășura procedurile pentru obținerea autorizației de construire, după care lucrările vor începe.

Primarul Stoica a ținut să mulțumească locuitorilor pentru încrederea acordată și a promis că eforturile sale se vor concentra pe îmbunătățirea continuă a condițiilor de viață din Bălești.

Proiectul de modernizare a iluminatului public se înscrie într-o serie de demersuri ale administrației locale pentru creșterea standardelor de viață din comună.

Cu toate acestea, investiția de un milion de lei reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii locale și un exemplu de bune practici în administrația locală.