Polițiști eroi salvează viața unui bărbat în localitatea Butucoasa

Într-un act remarcabil de eroism și profesionalism, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești, agent Patrichi Andrei și agent Negrea Narcis, au salvat viața unui bărbat de 47 de ani care s-a auto-rănit grav.

Incidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 18.25, în localitatea Butucoasa.

Alertați prin apelul de urgență 112, polițiștii au ajuns rapid la domiciliul bărbatului, unde l-au găsit singur și rănit, sângerând din cauza unei plăgi provocate cu un cuțit în zona toracelui.

Evaluând rapid situația, agenții au oprit sângerarea și au solicitat ambulanța, conștienți că fiecare secundă este crucială.

Datorită distanței semnificative pe care ambulanța trebuia să o parcurgă, polițiștii au luat decizia strategică de a pleca în întâmpinarea echipajului medical.

În timp ce se deplasau, agentul Andrei a continuat să aplice presiune pe rană pentru a reduce sângerarea. După aproximativ 2 km, polițiștii s-au întâlnit cu ambulanța și i-au predat bărbatul acum inconștient echipajului medical.

Acești doi polițiști au demonstrat un angajament extraordinar și o prezență de spirit admirabilă, acționând prompt și eficient pentru a salva viața unui om.

Incidentul subliniază importanța intervenției rapide în astfel de situații critice și arată cât de valoroase pot fi secundele în salvarea unei vieți.

Polițiștii au mers apoi la spital pentru a se asigura că bărbatul primește îngrijirile necesare și pentru a continua investigațiile necesare.