Prefectul Vrancei promite o infrastructură modernă și peisaje de vis: „Voi face tot ce îmi stă în putință”

În ciuda numeroaselor obstacole tehnice, administrative sau alte piedici, Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea, este hotărât să aducă o schimbare notabilă în județul pe care îl reprezintă.

Acesta a făcut cunoscut că se angajează să realizeze un „drum de poveste” prin Vrancea, un proiect ambițios care promite să dezvăluie nu doar peisaje de vis, ci și o infrastructură sigură și modernă.

Chiar dacă întâmpinăm o mulțime de provocări, voi face tot ce îmi stă în putință ca acest drum de poveste al Vrancei să fie finalizat și să ne bucurăm împreună de priveliști minunate dar și de o infrastructură sigură și modernă!, a declarat Halici.

Prefectul Vrancei a subliniat că își asumă responsabilitatea acestui proiect și își exprimă dorința de a lucra alături de vrânceni pentru a îmbunătăți viața comunității.

Manifestându-și angajamentul față de o administrație responsabilă, Nicușor Halici a dat asigurări că va face tot posibilul pentru a depăși obstacolele și a duce la bun sfârșit acest plan măreț.